Pilates este un tip de antrenament revolutionar, care imbina exerciti pentru minte si trup, efectuate la sol, pe saltea ori cu ajutorul a diferite accesorii. Principiile lui Joseph Pilates, cel care a patentat acest concept, iti poate tranforma in totalitate corpul, atat din punct de vedere ar fizicului, dar si al simturilor si functionarii acestuia.

Antrenamentul Pilates te ajuta sa dobandesti putere fara a folosi miscari greoaie si sa ai un corp elegant, tonifiat, cu coapse suple si un abdomen plat. Tehnica de antrenament folosita in Pilates este extrem de sigura si te ajuta sa te relaxezi si sa elimini stresul acumulat de-a lungul timpului. La Alternative Fitness, antrenorii personali te ajuta sa iti constientizezi corpul, sa iti imbunatatesti postura si sa fii mai gratios/gratioasa.

Antrenamentul Pilates imbunatateste flexibilitatea si agilitatea si te ajuta sa atenuezi durerile de spate. Indiferent de varsta sau conditia fizica, antrenorii personali din cadrul Alternative Fitness te ajuta sa-ti regasesti echilibrul mental, dar si sa obtii silueta mult dorita.

In 1965, la 86 de ani, Joseph Pilates spunea ca exerciitiile Pilates aduc fericirea si ne tin departe de orice fel de accidentare. Alergatori, jucatori de tenis, tinere mamici, sportivi profesionisti, oricine poate beneficia de aceste exercitii si isi poate educa trupul.

Te pot ajuta exercitiile Pilates sa ai un abdomen plat? Atunci cand oamenii vorbesc despre un abdomen plat, se refera la scaderea in greutatea. Cu toate acestea, un abdomen plat inseamna un abdomen puternic, dar, in acelasi timp, flexibil. Pilates te pot ajuta sa dobandesti aceste lucruri si sa-ti schimbi forma trupului.

Vrei o experienta Pilates 1 la 1, personalizata pe obiectivele tale individuale? Ai ajuns unde trebuie. Un antrenor personal iti sta la dispozitie la numarul 0760/662.339 pentru a-ti oferi toate informatiile legate de antrenamentul Pilates. Suna-ne sau vino la studio sa testezi acest antrenament!

Antrenamentul Pilates, insa, poate fi si o experienta de grup. Alaturi de cei mai buni prieteni sau colegi de serviciu poti ramane motivat si concentrat pe toata perioada antrenamentului. Stabileste o intalnire cu unul din antrenorii nostri!

Alatura-te comunitatii noastre de pe Facebook si fii la curent cu ultimele noutati din sport si sanatate!

Inscrie-te pentru Antrenament Pilates

Nume si Prenume:
Email:
Workshop:
Telefon:
Informatii suplimentare: