Atunci când te simți bine în pielea ta, simți că toată lumea este a ta! Dacă ai trăit deja această senzație – și în mod sigur ai trăit-o dacă ești deja clientul nostru – cu siguranță că ai vrea să îi faci și pe cei dragi să afle ce înseamnă să te simți bine și să te bucuri că trăiești, în fiecare moment. Acum ai ocazia: oferă-le în dar voucherele Alternative Fitness!

Cu valoare fixă sau personalizat, un voucher Alternative Fitness este întotdeauna un cadou inspirat și binevenit. Nu doar doamnele și domnișoarele, ci și domnii care sunt atenți la imaginea lor se vor bucura și vor aprecia un cadou care este deopotrivă util și sănătos. Alege una dintre cele trei variante disponibile, de 4, 8 sau 10 ședințe de antrenament cadou sau solicită-ne o ofertă personalizată. Ne vom bucura să contribuim la realizarea unui cadou memorabil.

Cu un design inspirațional, voucherul poate fi un cadou premium care va satisface chiar și cele mai pretențioase persoane. Iar rezultatele vizibile încă de la primele ședințe îi asigură un loc în topul celor mai inspirate cadouri. Unde mai pui că ai și tu de câștigat: scapi de stres și de alergatul prin magazine!

Cere un GiftCard

Nume Prenume (obligatoriu):
Email (obligatoriu):
Telefon (obligatoriu):
Antrenament